Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć jak mają się wolne style w tym mieście? Ktoś jeszcze freestyluje? Są jakieś streetowe "bitwy" zeby można było przyjść obejrzeć?
edit:
Super forum kurwo! super te forum!
Ostatnio edytowany przez pokieone (2010-08-23 15:26:17)
Użytkownik
To pytanie padało już miliard razy i zawsze padała odpowiedź "taaaak! zróbmy ustawke" i zawsze wypadała chujnia. Ja jako bitboxer piszę się zawsze ale nakręcić ludzi to już podlega pod cud ;D
Użytkownik
Konsekwencją tego nie miała paść żadna ustawka myślałem raczej, że takowe są. Chciałem się dowiedzieć coś na temat świeżych ludzi w tej grze.. Kondziol Joker, nie spodziewalem sie ze tak kiepsko.
Użytkownik
Może nie tyle że kiepsko ale ciężko coś zorganizować. Byłoby naprawdę dobrze jakby ustawki takie jak na dolinie sportu swojego czasu, odbywały się częściej.
Użytkownik
Nooo... Kiedyś był Rapring to można było wpaść obadać co tam rapują a teraz to nie wiem nic.
Częsty Gość
nie ma freestyle już w mieście...
To może się za to weźmy?
EDIT :
Maniura napisał:
ogólnie to portal by sie przydał i sprawy wizualne ... wspominalem kiedys o tym ( koszalinskirap.com )
ale to i tak nieistotne .. przydalo by sie ożywić to .. a swój projekt mam ciągle w głowie
Chętnie pomogę
Ostatnio edytowany przez Junior (2010-10-28 15:40:14)
Stały Bywalec
ogólnie to portal by sie przydał i sprawy wizualne ... wspominalem kiedys o tym ( koszalinskirap.com )
ale to i tak nieistotne .. przydalo by sie ożywić to .. a swój projekt mam ciągle w głowie
Admin
O stronie mówiło już wiele osób. Problem w tym, że TYLKO mówiło..
Świerzak
Moim zdaniem jezeli, nie bedzie jakiegos wiekszego promo na Wasze Miasto i Okolice, to nic z tego nie bedzie.. Bo kazdy jest chetny na free, i sie ustawia, a nic z tego nie wychodzi. No to sorry, nie ma gadki szczerej, nie ma ustawki. Ogólnie wiem, ze portal jest o Koszalińskim Rapie, a ktokolwiek probuje zajrzec w jego zakatki ?
Admin
Joker n2c napisał:
Ogólnie wiem, ze portal jest o Koszalińskim Rapie, a ktokolwiek probuje zajrzec w jego zakatki ?
Nie ma takiego portalu.
Częsty Gość
nie chce mi się powtarzać więc odsyłam do tematu (jak czasem warto tu zajrzeć)
http://www.koszalinhh.pun.pl/viewtopic. … 559#p12559
Świerzak
Uploaded with ImageShack.us
Zapraszamy wszystkich rapowców-fristjalowców! Zawsze po każdym filmie będą czekały 2 mikrofony. Jeśli zbierze się minimum 4 chętnych to robimy freestyle!
Ostatnio edytowany przez HiphopotamKRU (2011-07-02 11:28:30)
Stały Bywalec
robimy sobie FREESTYLE w środę w Plastelinie. JEŚLI CELOWO TAM NIE PRZYJDZIECIE TO JESTEŚCIE LAMUSAMI, KTÓRYM NIE ZALEŻY NA HIPHOPIE W KOSZALINIE. PRZESTAŃCIE PIERDOLIĆ, ŻE W MIEŚCIE NIC SIĘ NIE DZIEJĘ, BO TO WSZYSTKO ZALEŻY TYLKO OD WAS. SAMO SIĘ NIC NIE ZROBI.