Siemano!
Z inicjatywy Kolegi Juniora, postanowiłem przywrócić dział z pojedynkami Raperów.
Krótko zwięźle i na temat, każda osoba chcąca wziąć udział w bitwie zgłasza chęć w tym wątku, po zgłoszeniu drugiej osoby, dostajecie temat, podkład i deadline, powiedzmy tydzień.
Kawałki z obu stron muszą być dostarczone do mnie przed ustaloną datą.
Po otrzymaniu obu utworów otwieram ankietę, w której użytkownicy forum przez 3 dni głosują, który kawałek jest lepszy.
Wygrywa oczywiście większa liczba głosów.
To czy zabawa utrzyma się na forum zależy od Was, będzie zainteresowanie, będziemy to robić, nie będziemy zamykamy i zapominamy o sprawie.
Tak więc, jeśli się nudzicie, macie ochotę się rozerwać, zabawić, a może potrenować... Zapisujcie się!
Póki co pojedynki mają charakter rozrywkowy, nie wykluczam że w późniejszym czasie powalczycie o nagrody.
Zachęcam i Pozdrawiam!
Reszta MC's się tylko sypie jak worek mąki,mają w sobie tyle życia,że raczej są bezpłodni...
Moderator
moze byc ciezko z inicjatywa innych w takich pojedynkach, jednak mysle ze mozna sprobowac. W takim razie poprosze o temat i bit z Demonem
Podkład też dostajemy, racja, nie doczytałem tego, wcześniej sami sobie dobieraliśmy, tym ciekawiej się zapowiada Cieszę się, że się zgłosiłeś Trusia, w takim razie czekamy.
Zapraszam do głosowania na kawałki pierwszej pary i uczestniczenia w zabawie, ktoś chętny do "walki" z Juniorem?
Reszta MC's się tylko sypie jak worek mąki,mają w sobie tyle życia,że raczej są bezpłodni...