Częsty Gość
Jak w temacie! Zgłaszać się do mnie (poważne ekipy/MC's).
ocenzurowany utwór z krótkim opisem składu/twórczości należy podesłać do końca czwartku na a.wilman@radio.koszalin.pl
PS. Proszę o nieusuwanie tego tematu z tego działu do piątku (jest on najczęściej odwiedzany).
Ostatnio edytowany przez Arek (2011-03-16 17:12:13)
Moderator
czy to będzie (tak jak przewaznie) na zasadzie glosowania poprzez smsy przez internautow gk? interesuje mnie jak wyglada wybor skladu/mcs
Częsty Gość
od jutra na stronie RK będzie dostępna sonda internetowa, więc zasypanie smsami nic nie pomoże
Moderator
wg mnie to nie najlepszy pomysl, osoby np ze zmiennym IP beda oddawaly na siebie glosy hurtem, hehe wtobrazilem sobie typa ktory nagral kilka numerow ktorych nie da sie sluchac i wygrywa taka sonde no coz, mam nadzieje ze jednak zwyciezy ktos kto zaprezentuje nasza scene z dobrej strony.
Częsty Gość
b-boy Aistur - spokojnie, nie dopuściłbym delikwenta do grona osób starających się o supportowanie
Moderator
to dobrze, że istnieje jeszcze jakas selekcja rozgraniczajaca: osoby ktore biora udzial w losowaniu i te ktore chcialyby wziac udzial
Mimo wszystko wiem ze i tak nieuczciwych tu jest wiekszosc, wiec ci, ktorzy dostana sie do tego grona to bedzie walila na siebie glosy, no coz nie mamy na to rady, w takim razie zycze najwiecej wolnego czasu w okresie glosowania, osobie/ekipie, ktora zaprezentuje dobry rap. Pozdrawiam
Częsty Gość
głosowanie już dostępne - www.radio.koszalin.pl
Częsty Gość
w sondzie (przypominam że liczył się wynik o godzinie 22) najwięcej głosów, uzyskało TTP.
Częsty Gość
Koncertu nie ma, Małpa się zajebał i jest na płukaniu żołądka
Forumowy Wyjadacz
"problemy zdrowotne"
Użytkownik
Giętas napisał:
"problemy zdrowotne"
aha czyli raper nie może być chory !
zajebiste myślenie
btw wolicie żeby zagrał na 110 % czy na 30 ?