Świerzak
Siemano, jestem KOSA chłopak z Drawska, który od jakiegoś roku mieszka w Koszalinie studiuje i w ogóle... Od pewnego czasu urządzamy sobie sesyjki nagraniowe u mnie na stancji z Danelą, czy jak kto woli Gigsonem ze Słupska, z resztą niektórzy także wiedzą o kogo chodzi. Zastanawiam się dlaczego nie ma miejsca takiego jak moja stancja, tylko większego, gdzie ludzie z podziemia mogliby się spotykać, nawijać i wymieniać zdaniami. Dlaczego nikt się jeszcze o to nie postarał? Czy juz nikomu nie zależy? A może wolicie robić wszystko indywidualnie? Pozdrawiam wszystkich.
Czy Ty chcesz żeby wszyscy się nawzajem pozabijali? Poczytaj wszystkie tematy na forum a zobaczysz ilu chłopaków ma tutaj ze sobą spiny xD
Użytkownik
Generalnie większość ludzi po prostu nie ma zajawki i dość specyficzne podejscie reprezentują...do tego dochodzi mierzenie skillów swoim sprzetem i wiejskim bragga
Jeżeli lubicie zajawkowe nagrywki przy odrobinie freestyle'u to chętnie Was odwiedzę jak będę w Klinie ( ja z kolei obecnie siedzę w Poznaniu...)
PIONA!
Admin
Kiedyś było NPD kiedys..
Forumowy Wyjadacz
Taa ale szło NiePoDrodze I i się zgubiło
Pozdrawiam
Świerzak
Aha no dobra, już wszystko jasne pozabijać się by mogli.... Nie no spoko jak mają się pozabijać to niech od razu to zrobią, jak dla mnie rap ma łączyć, a nie dzielić, chociaż jakby to był freestyle i walka na słowa hehe, jeśli tak, to bym im na to pozwolił. Tak słyszałem już kilka bragg'owych numerków z Koszalina. I w ogóle kilku gości z naprawdę dużym potencjałem, jeśli będziesz to czytał Malina to wiedz, że chodzi między innymi o Ciebie, to taka podstępna zachęta, żebyś częściej wpadał... no tak, w sumie chodziło tylko o to czy już nikomu tak na tym nie zależy, nie widać już tylu freestyl'ujących MC na ławkach osiedlowych, do których zawsze można było podbić, a powinno tak być skoro jest tylu ludzi robiących fajne rzeczy w tym mieście. Póki co jest iokres przed sesją, ale po sesji zapraszam... Pozderka!
Użytkownik
sam widzisz jak sie zmienilo, rok temu jak zaczynales mieszkac w koszalinie to bylo pelno mc na lawkach, to byly czasy, teraz rapu juz nie ma u nas w miescie, ja ze swoja ekipa cos probuje nagrywac, wiec moze kiedys wpadniemy do ciebie na jakas nagrywke, w koszalinie brakuje takich miejsc no i mamy dynamika, a to podobno slaby mikrofon do bragi [tak nam mowil jeden dj z miasta]
Admin
Rok temu już były pustki! Ziomie rapu w Koszalinie na ulicach nie ma od 2007-08. Starsi już wyjechali, mają firmy, pracują, powoli zakładają rodziny, a młodym jak widać brak zajawki, lub po prostu wolą to robić za pomocą LAN'u niż puścić lola w obieg i napić się balsamu do wolnych styli na Jedności, czy też na skateparku, jak to było kiedyś Pozdrawiam chłopaki!
Świerzak
no ale widać, że jednak odzew jest, więc nie jest aż tak źle w tym podziemiu.... Trzeba by tylko zorganizować coś, tak jak na przykład chłopaki w Słupsku zrobili ostatnio całkiem fajną imprezę, tylko trzeba chęci. U mnie na chacie niestety nie ma tyle miejsca, ile by było potrzeba do masowej nagrywki . 4-5 osób to już tłok, z resztą niektórzy wiedzą jak jest. Nie chce nic mówić, bo z Koszalina nie jestem, ale na przykład Wielka Bitwa Koszalińska to byłby dobry pomysł, tylko ktoś musiałby to porządnie zorganizować, problem w tym, że pewnie nikomu się nie chce.... Ale uwierzcie mi, że przyjechaliby ludzie z innych miast, pokazaliby się MC, których wcześniej nie było widać... To tylko taki pomysł.. Pozdrawiam.