O, to jak to jest jego pierwszy bit, to jest bardzo dobrze, oby tak dalej! Pozdrawiam również
Użytkownik
wogule sie nie zgadzam z opinia Sicksider to co ja mysle o tych trackach to wogule co innego mysli Sicksider
No cóż. Każdy ma swoje zdanie, nikt nikomu nie zabrania wyrażać swojego zdania, prawda?
Sick ja też przeczytałem ;D
Póki co jestem bez głośników i bez słuchawek ale widzę po komentarzach że warto przesłuchać
jak przesłucham to napiszę elo ^^
Częsty Gość
NO dopiero przesłuchałem płytke i bardzo na +.Głębokie texty no i widać że masz pasje.Fajnie że 3masz się tematu w kawalkach jak niektórzy.Na prawde dobry projekt już długo takiego nie słyszałem (jesli chodzi o "styl").Propsy ogólnie i powodzenia w następnych rozkminach;)
"i będę grał w TO!"
Czarny, owszem, warto przesłuchać, warto
Z pewnością Twój najlepszy album
Kawał dobrej roboty. Najlepszy numer według mnie to oczywiście moje ukochane "Znam to dobrze", fajnie ze dałeś to na album, zaraz po tym "Mierzysz nie do tego typa" Za gruby numer, dobry feat Errora i Serdela, RDM też syci, jaram się zwrotką, poza tym numer "Nie kim a jakim" jest sytością
Propsy . 5!
Świerzak
Te bboy daj zaciągnąć tą płytę bo linki ci wygasły a jestem ciekaw twej twórczości i jeśli macie płytę orła demoralizacja to wielkie dzięki za wrzucenie na jakiś serwer. Bigup
Moderator
Ta płyta wyszła 2.5 roku temu. Myślę, że jeśli poczekasz jeszcze z 2 miechy góra, to płyta którą kończę spodoba Ci się dużo bardziej niż te do której linki wygasły.
Świerzak
Dawaj chce porównać progress, w końcu w bboingu na początku nie byłeś jakiś mega a potem jak zobaczyłem to byłem pod wrażeniem
Masz gg1733774 napisz. Co do płyty Orła po takim czasie mega rozpierdol i juz posiadam
Moderator
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]