Użytkownik
Śiedze właśnie z Akorem i rozmawiam z nim o jego problemach z kobietami i wpadłem na pomysł. jezeli jestescie zainteresowani jego osoba wstawcie tutej pytania, szczere, kurewskie, bolace i chamskie... Akor zgodził sie odpowiedzieć. a ja wybiore dziesiec chamskich pytań. jak coś macie tydzień! pozdrawiam. D
Użytkownik
Ja sie z chęcia w to zabawie i mam pytanie takie do zioma " co sądzisz o pralce "
Użytkownik
AkoR stwierdzil ze wirowanie jest poprostu spoko
Moderator
jakieś klipy będą?
Użytkownik
w planach sa dwa. Staramy sie zrobic do co nowego. i na pewno do jakiegoś świezego co bedzie Akor Nagrywał bodajze jutro
Użytkownik
Jakieś feat'y na AudioVideo przewidziane? Co do pralki zgadzam się z Akorem. Wirowanie zawsze na propsie.
Użytkownik
Gości na AudioVideo nie przewiduje, no może jeden ale to jeszcze nic pewnego. ten Krazek bedzie raczej w calości z V do M
Użytkownik
Od 2000 roku malowałem Ściany i słuchałem rapu, już wtedy chciałem nagrywać ale nie wiedziałem co i jak nie znałem nikogo. w 2004 przeprowadziłem się do centrum Koszalina gdzie poznałem kilku ludzi. jakoś w 2007 poznałem lolka i u niego nagrałem pierwszy kawałek, ale wcześniej poznałem Fale który teraz jest w Afekt klan i takie tam.... w 2007 dołączyłem do lolka i capka do ekipy OKR i tak to się zaczeło. Nagrałem pierwsze kawałki na chlorowanie i dograłem sie na miasto nocą gdzie teraz masa z tamtych ludzi rzuca folołapy i jakos w 2008 NPD. Tak to sie kreci do dziś. Taką odpowiedz wysłał mi Akor na to pytanie... Pozdrawiam i czekam na pytania. bardziej chamskie i kurewskie xD