• Index
  •  » Newsy !!
  •  » Eminem – Relapse: Refill (Tracklista i Okładka)

#1 2009-11-21 10:25:21

Nostradamus

Admin

3202207

Eminem – Relapse: Refill (Tracklista i Okładka)

http://www.rapgra.com/images/artykuly/normal/6140.jpg

Dokładnie za miesiąc - 21 grudnia, Eminem ponownie "wypełni swoją receptę". Dzisiaj do sieci trafiła oficjalna tracklista Relapse: Refill (będą to utwory z poprzedniej tracklisty oraz właśnie Refill, jako bonus tracki)

Dużo mówiło się o tym, że reedycja Relapse zaprzecza jakoby kiedykolwiek miał ukazać się sequel, czyli Relapse 2. Okazuje się jednak, że Eminem zaczął zupełnie od początku nagrywać nowy album właśnie pod tym tytułem:

Miałem w planach dać wam, fanom jeszcze więcej nowego materiału w tym roku. Wydanie całej, nowej płyty jest niemożliwe ze względu na brak zaangażowania mnie i mojej ekipy w promocję. Chcę to jednak rozwiązać wydając reedycję Relapse. Chcę, żebyście mieli czego słuchać, nim dostaniecie R2 [Relapse 2] w przyszłym roku.

Głównym sprawcą tego całego zamieszania jest Just Blaze [śmiech]. Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Kiedy ja, on i Dre zaczeliśmy wspólnie tworzyć muzykę, te utwóry całkowicie różniły się od tych, które miałem już zrobione na Relapse 2 - całość nie byłaby spójna. Z tego powodu postanowiłem, że kawałki, które miały pierwotnie znaleźć się na moim nowym albumie, ale w końcu zostały "wolne"... będą wydane jako reedycja pierwszej Relapse. Po krótce: chciałem, żebyście usłyszeli nową muzykę, dlatego to robię.

Tracklista:

01. People Make Me
02. Taking My Ball
03. Insult To Injury
04. Outlet
05. Carrington Pool
06. Forever featuring Drake, Kanye West & Lil Wayne
07. Stainless Ego

http://img262.imageshack.us/img262/4199/syggm3.jpg

#2 2009-11-21 11:23:46

badziew

Użytkownik

Re: Eminem – Relapse: Refill (Tracklista i Okładka)

slim z waynem... pierwsze objawy apokalipsy w 2012.

• Index
  •  » Newsy !!
  •  » Eminem – Relapse: Refill (Tracklista i Okładka)

Stopka forum

RSS